Frutteto Stage V

Naša kompanija sa ponosom predstavlja Frutteto Stage V, izuzetan traktor koji donosi vrhunske performanse i inovativne karakteristike u poljoprivrednu industriju. Frutteto Stage V je dizajniran sa ciljem da zadovolji specifične potrebe voćara i vinogradara, pružajući im snažan i efikasan alat za obavljanje svakodnevnih radova.

AGROMEHANIKA AC d.o.o. jedini je ovlašćeni prodavac i serviser proizvodnog programa italijanskog proizvođača traktora „SAME“ za Srbiju.

Cena na upit.

Evo nekih ključnih karakteristika Frutteto Stage V traktora:

  1. Moćan motor: Opremljen snažnim i efikasnim motorom koji zadovoljava najnovije evropske standarde emisije Stage V. Motor pruža optimalnu snagu i obrtni moment, omogućavajući traktoru da se nosi sa zahtevnim radnim uslovima u voćnjacima i vinogradima.
  2. Kompaktan dizajn: Frutteto Stage V ima kompaktnu konstrukciju koja omogućava lako manevrisanje i pristup teško dostupnim područjima. Ovaj traktor je dizajniran sa malim okretnim krugom kako bi se olakšala navigacija između uskih redova voćaka i vinove loze.
  3. Poboljšana ergonomija: Kabina traktora je osmišljena sa posebnom pažnjom o udobnosti i praktičnosti. Poboljšani ergonomski dizajn omogućava vozaču da radi sa manje napora i većom efikasnošću tokom dugih radnih sati. Kontrole su lako dostupne i intuitivne za upotrebu.
  4. Precizno upravljanje: Frutteto Stage V je opremljen naprednim sistemima upravljanja koji omogućavaju precizno i tačno manevrisanje u voćnjacima i vinogradima. Ovo je od ključnog značaja za očuvanje biljaka i efikasno obavljanje poljoprivrednih aktivnosti.
  5. Višenamenskih mogućnosti: Traktor Frutteto Stage V je prilagodljiv i može se opremiti različitim priključnim mašinama kako bi odgovarao specifičnim potrebama voćara i vinogradara. Bez obzira da li je reč o priključku za košenje, prskanju ili drugim zadacima, ovaj traktor je spreman za sve izazove.

Frutteto Stage V predstavlja ultimativno rešenje za voćare i vinogradare koji žele da unaprede svoje poslovanje i ostvare optimalne rezultate. Sa izuzetnim performansama, pouzdanošću i inovativnim karakteristikama, ovaj traktor će vam pomoći da ostvarite uspeh u vašim voćnjacima i vinogradima.

Preuzmite PDF sa detaljnim karakteristikama.

Voćarstvo i vinogradarstvo

Voćarstvo i vinogradarstvo su ključne grane poljoprivrede koje se bave uzgojem voćnih vrsta i vinove loze širom sveta. Ove oblasti imaju dugogodišnju tradiciju i važnu ulogu u ishrani, ekonomiji i kulturi različitih zemalja.

U voćarstvu, različite voćne vrste se uzgajaju za konzumaciju u svežem stanju, ali i za preradu u sokove, džemove, kompote i druge proizvode. Svaka regija ima svoje karakteristične voćne vrste koje uspevaju u specifičnim klimatskim uslovima. Ovoj grani poljoprivrede pristupa se sa pažnjom i stručnošću kako bi se postigla optimalna kvaliteta plodova.

Vinogradarstvo se bavi uzgojem vinove loze, biljke koja se koristi za proizvodnju vina. Vinogradarstvo ima bogatu tradiciju u mnogim zemljama i predstavlja simbol kulture i identiteta određenih regiona. Uzgoj vinove loze zahteva posebnu negu i pažnju kako bi se postigla visoka kvaliteta grožđa i proizvelo vrhunsko vino. Različite sorte vinove loze, načini uzgoja i tehnike proizvodnje doprinose raznolikosti vina širom sveta.

Voćarstvo i vinogradarstvo imaju značajan ekonomski uticaj, stvarajući radna mesta i doprinoseći izvozu poljoprivrednih proizvoda. Ove grane takođe igraju važnu ulogu u očuvanju prirodne sredine, promovišući održivo poljoprivredno praksu i očuvanje biodiverziteta.

Ukupno gledano, voćarstvo i vinogradarstvo predstavljaju dragocenu industriju koja zadovoljava potrebe ishrane, pruža užitak kroz kvalitetne proizvode i igra važnu ulogu u očuvanju tradicije i kulture u različitim delovima sveta.

Voćarski i vinogradarski Frutteto Stage V traktor

Odabir odgovarajućeg traktora, kao što je Frutteto Stage V, od ključne je važnosti za uspešno voćarstvo i vinogradarstvo. Evo nekoliko razloga zašto je bitno napraviti pravi izbor:

  1. Efikasnost u radu: Traktor kao Frutteto Stage V dizajniran je sa posebnim karakteristikama koje odgovaraju potrebama voćarstva i vinogradarstva. Njegova kompaktna veličina omogućava lako manevrisanje između redova voća i vinove loze, čime se postiže veća efikasnost i produktivnost u radu.
  2. Prilagođene funkcije: Frutteto Stage V je opremljen specifičnim funkcijama koje olakšavaju rad u voćnjacima i vinogradima. To uključuje mogućnost podešavanja širine traktora kako bi se pristupilo uskim prolazima, visinu kabine koja omogućava preglednost između redova, kao i posebne priključne tačke za priključivanje specifičnih mašina za obradu zemlje ili prskalice.
  3. Preciznost i zaštita useva: Frutteto Stage V je opremljen naprednom tehnologijom koja omogućava preciznost u radu. To uključuje GPS navigaciju za tačno praćenje redova i optimizaciju obrade zemlje ili prskanja. Precizan rad traktora smanjuje rizik od oštećenja voća i vinove loze, što doprinosi zaštiti useva i povećanju prinosa.
  4. Pouzdanost i trajnost: Kupovinom odgovarajućeg traktora kao što je Frutteto Stage V, možete biti sigurni u pouzdanost i trajnost mašine. Ovi traktori su visokokvalitetni, izrađeni od izdržljivih materijala i prošli rigorozne testove kako bi se osigurala dugotrajna performansa u zahtevnim uslovima voćarstva i vinogradarstva.
  5. Podrška i servis: Odabirom traktora koji je specijalizovan za voćarstvo i vinogradarstvo, kao što je Frutteto Stage V, imaćete pristup stručnoj podršci i servisnim uslugama. Agromehanika AC je ovlašćeni distributer i pružamo tehničku podršku, dostupnost rezervnih delova i redovne servisne preglede kako bi se održala optimalna performansa traktora tokom njegove upotrebe.

Ukupno gledano, kupovina odgovarajućeg traktora za voćarstvo i vinogradarstvo, kao što je Frutteto Stage V, ima ključnu ulogu u postizanju uspešnih rezultata u ovim granama poljoprivrede.

Efikasnost, prilagođene funkcije, preciznost, pouzdanost i podrška – sve su to faktori koji čine da odgovarajući traktor poput Frutteto Stage V bude neophodan alat za voćare i vinogradare širom sveta. Njegove karakteristike su dizajnirane da se maksimalno iskoristi potencijal voćnjaka i vinograda, obezbeđujući optimalne uslove za rast, razvoj i zaštitu useva.

Kada se radi o voćarstvu i vinogradarstvu, svaka faza uzgojnog procesa zahteva poseban pristup i specifične radne zadatke. Frutteto Stage V se ističe svojom fleksibilnošću i sposobnošću prilagođavanja različitim zahtevima. Bez obzira da li je potrebno obaviti obradu zemlje, prskanje ili sakupljanje plodova, ovaj traktor je pouzdan partner koji će efikasno obaviti posao.

Uz preciznost GPS navigacije, voćari i vinogradari mogu računati na tačno vođenje traktora duž redova i tačno prskanje, što rezultira optimalnim korišćenjem resursa i minimiziranjem oštećenja useva. Zahvaljujući specifičnim funkcijama poput podešavanja širine i visine traktora, olakšava se pristup uskim prolazima između redova, čime se štedi vreme i povećava produktivnost.

Pored svojih performansi, Frutteto Stage V je izgrađen da izdrži izazovne uslove rada u voćnjacima i vinogradima. Njegova robustna konstrukcija, kvalitetni materijali i pažljiva izrada garantuju dugotrajnu upotrebu uz minimalno održavanje. Ovlašćeni distributeri i servisni centri pružaju podršku i pristup rezervnim delovima kako bi se obezbedila neprekidna funkcionalnost traktora.

Uz Frutteto Stage V, voćari i vinogradari mogu biti sigurni u svoj izbor traktora koji im omogućava da ostvare svoje ciljeve. Ova pouzdana mašina postaje neizostavan alat za postizanje veće produktivnosti, kvaliteta useva i održivog razvoja voćarske i vinogradarske industrije.

Bilo da se radi o malim voćnjacima ili velikim vinogradima, Frutteto Stage V je idealan traktor za voćare i vinogradare koji teže izuzetnim rezultatima i žele da unaprede svoje poslovanje. Sa njegovom pomoći, voćnjaci i vinogradi širom sveta postaju plodna polja inovacija, kvaliteta i uspeha.

Uslovi prodaje

Tražite najbolje uslove kupovine u Srbiji?

Budite pripremljeni na vreme i izaberite vrhunski traktor koji je dostupan na srpskom tržištu.
Kupovina traktora je moguća preko svih poslovnih banaka u Srbiji. Sarađujemo sa svim bankama koje omogućavaju povoljne uslove kreditiranja i lizinga.

Pored toga, ukoliko se odlučite da kupite traktor 3 meseca pre prolećne ili jesenje sezone, ostvarujete dodatnih 5% popusta. Prijavite se na naš njuzleter ispod i ne brinite, nećemo vam slati neželjenu poštu (SPAM).

sdf-logo
same-logo
deutz-fahr-logo
lamborghini-logo
logo_08-dark
Logo sajta martignani.com.
Logo sajta tarimoz.com.
Logo sajta simex.it.
logo-kariotakis.com
logo-pneusej.com
nobili.com-logo
strojarstvo-calopek-hr-logo
faresindustries-com-logo
ermo-it
bernardimacchine-it-logo
antoniocarraro-it-logo

Agromehanika AC

Pregledajte celokupnu ponudu u našoj internet prodavnici - u ponudi imamo ulja, filtere i remenje - kako bi vam posao išao glatko.

Ostvarite 10% popusta na online kupovinu!

Pozovite i zakažite servis

Ostvarite 15% popusta!