Dorado Stage V

Dorado Stage V je traktor koji je dizajniran za poljoprivrednike koji žele da pomeraju granice i postignu vrhunske rezultate. Sa svojim visokim performansama, naprednim karakteristikama i pouzdanošću, ovaj traktor pruža izuzetnu vrednost za voćarske i vinogradarske operacije, kao i za rad na otvorenim poljima.

Sa Dorado Stage V traktorom poljoprivrednici se mogu osloniti na snažan i efikasan rad, bez obzira na zahtevne uslove rada. Ovaj traktor je idealan za voćnjake i vinograde različitih veličina, pružajući optimalnu snagu i okretnost za obradu zemlje, setvu, zaštitu biljaka i druge zadatke.

AGROMEHANIKA AC d.o.o. jedini je ovlašćeni prodavac i serviser proizvodnog programa italijanskog proizvođača traktora „SAME“ za Srbiju.

Cena na upit.

Dorado Stage V – Traktor za svestranu primenu

Dorado Stage V je inovativni traktor koji pruža izuzetne performanse i funkcionalnost za širok spektar poljoprivrednih aktivnosti. Sa svojim naprednim karakteristikama i pouzdanim performansama, ovaj traktor postaje nezamenjiv alat za poljoprivrednike koji žele da unaprede svoje poslovanje i postignu vrhunske rezultate.

Jedna od ključnih karakteristika Dorado Stage V traktora je njegov snažan i efikasan motor. Sa visokim stepenom snage i obrtnog momenta, ovaj traktor je spreman da se uhvati u koštac sa najzahtevnijim poljoprivrednim radovima. Pored toga, Dorado Stage V dolazi sa naprednom tehnologijom za smanjenje emisije štetnih gasova, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom.

Još jedna impresivna karakteristika ovog traktora je njegova agilnost i lakoća rukovanja. Dorado Stage V je opremljen sofisticiranim sistemima upravljanja i vešanjem, što omogućava glatko kretanje čak i na neravnim terenima. Ovaj traktor je prilagodljiv različitim uslovima rada, bilo da se radi o obradi zemlje, setvi, žetvi ili prevozu tereta.

Dodatna prednost Dorado Stage V traktora je njegova sposobnost povezivanja sa modernom poljoprivrednom tehnologijom. Sa integrisanim GPS sistemom i elektronskom kontrolom, traktor omogućava precizno vođenje duž polja, tačno prskanje ili setvu, čime se optimizuje upotreba resursa i povećava produktivnost.

Pored toga, Dorado Stage V je dizajniran da obezbedi udobnost i sigurnost operatora tokom radnih sati. Ergonomski dizajnirana kabina pruža udoban radni prostor sa lakim pristupom svim kontrolama. Napredni sigurnosni sistemi, poput kočnica i sistema za zaustavljanje u hitnim slučajevima, čine ovaj traktor pouzdanim i bezbednim izborom.

Održavanje Dorado Stage V traktora je takođe jednostavno i praktično. Sa pristupom rezervnim delovima i podrškom od strane ovlašćenih distributera i servisnog centra koje pruža Agromehanika AC, možete biti sigurni da ćete imati podršku koja vam je potrebna za neprekidno održavanje i funkcionalnost traktora.

Uslovi prodaje

Iskoristite prednost pravovremene pripreme. Odaberite vrhunski traktor na tržištu Srbije.

Naša saradnja sa svim poslovnim bankama u Srbiji omogućava vam da traktor kupite putem povoljnog kreditiranja ili lizinga.

Posebna pogodnost je dostupna za sve koji se odluče da kupe traktor 3 meseca pre prolećne ili jesenje sezone. Tada ostvarujete značajan popust od 5%. Da biste bili u toku sa najnovijim informacijama, jednostavno se prijavite na našu njuzleter listu ispod. Započnite bezbrižnu komunikaciju sa nama, jer se obavezujemo da NE ŠALJEMO SPAM.

sdf-logo
same-logo
deutz-fahr-logo
lamborghini-logo
logo_08-dark
Logo sajta martignani.com.
Logo sajta tarimoz.com.
Logo sajta simex.it.
logo-kariotakis.com
logo-pneusej.com
nobili.com-logo
strojarstvo-calopek-hr-logo
faresindustries-com-logo
ermo-it
bernardimacchine-it-logo
antoniocarraro-it-logo

Agromehanika AC

Pregledajte celokupnu ponudu u našoj internet prodavnici - u ponudi imamo ulja, filtere i remenje - kako bi vam posao išao glatko.

Ostvarite 10% popusta na online kupovinu!

Pozovite i zakažite servis

Ostvarite 15% popusta!