Prodaja rezervnih delova

Agromehanika AC je ovlašćeni distributer rezervnih delova za kompletnu SDF grupaciju.

U našoj širokoj ponudi možete pronaći isključivo originalne rezervne delove za traktore i priključne mašine iz SDF grupacije, koja obuhvata renomirane brendove kao što su Same, Deutz Fahr, Lamborghini i Hurlimann. Bezbednost i pouzdanost vaših traktora su nam od izuzetnog značaja, zbog čega se trudimo da vam obezbedimo samo kvalitetne delove od proverenih proizvođača.

Naša prodavnica raspolaže velikim lagerom rezervnih delova za ove brendove, omogućavajući vam brzu i efikasnu nabavku delova koje vam je potrebno. Ukoliko traženi deo trenutno nije dostupan na lageru, nudimo mogućnost poručivanja sa kratkim rokovima isporuke. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži savete i podršku pri odabiru pravih delova za vaše traktore i kombajne.

Kao ovlašćeni servis, naše kvalifikovano osoblje vam takođe pruža uslugu ugradnje kupljenih delova. Možete se osloniti na naše stručnjake da obave posao sa pažnjom i preciznošću kako biste osigurali optimalnu performansu vaših traktora.

Posetite našu veb prodavnicu za najčešće delove koji su dostupni online. U slučaju da vam je potreban deo koji trenutno nije dostupan u vebšopu, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 061 233 90 97. Naš tim će se pobrinuti da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam u pronalaženju željenog dela.

Pored rezervnih delova, u našoj ponudi takođe imamo širok asortiman priključnih mašina za traktore, uključujući plugove, malčere, tanjirače, prikolice, prskalice, mix. prikolice i sejalice. Ove priključne mašine su pažljivo odabrane i predstavljaju pouzdano rešenje za vaše poljoprivredne aktivnosti. Naše stručno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije o specifikacijama i mogućnostima svake priključne mašine kako biste doneli najbolji izbor za vaše potrebe.

SDF grupacija

SDF grupacija, poznata i kao „Same Deutz-Fahr grupacija“, je vodeći svetski proizvođač traktora, poljoprivrednih mašina i opreme. SDF grupacija je renomirana multinacionalna kompanija koja u svom portfoliju ima nekoliko poznatih brendova, uključujući SAME, Deutz-Fahr, Lamborghini Trattori i Hürlimann.

Kada pominjemo rezervne delove za traktore iz SDF grupacije, mislimo na originalne delove koji su proizvedeni i dizajnirani od strane same grupacije. Ovi delovi su prilagođeni specifičnim zahtevima i standardima traktora iz njihovog asortimana. Kupovinom originalnih rezervnih delova iz SDF grupacije, možete biti sigurni da ćete dobiti delove koji su visokog kvaliteta, pouzdani i odgovarajući za vaše traktore.

Ovi originalni rezervni delovi su ključni za održavanje i servisiranje traktora, jer se oslanjaju na specifikacije i performanse koje su projektovane da obezbede optimalno funkcionisanje vašeg traktora. Korišćenje originalnih rezervnih delova takođe može produžiti životni vek vašeg traktora i obezbediti pouzdanost u radu.

Kao ovlašćeni distributer i prodavac rezervnih delova iz SDF grupacije, možemo vam pružiti pristup širokom spektru originalnih delova koji odgovaraju traktorima ove grupacije. Naš tim stručnjaka će vam pomoći u izboru i nabavci pravih rezervnih delova kako biste održavali i servisirali vaše traktore na najbolji mogući način.

Uslovi prodaje

Iskoristite prednost vremena. Odaberite vrhunski traktor na tržištu Srbije.

Traktore možete nabaviti putem saradnje sa svim vodećim poslovnim bankama u Srbiji koje pružaju povoljne opcije kreditiranja i lizinga.

Ukoliko se odlučite za kupovinu traktora 3 meseca pre prolećne ili jesenje sezone, ostvarujete privilegiju 5% popusta. Prijavite se na našu e-novosti ispod i budite u toku sa najnovijim ponudama. Nećemo vam slati neželjene poruke.

sdf-logo
same-logo
deutz-fahr-logo
lamborghini-logo
logo_08-dark
Logo sajta martignani.com.
Logo sajta tarimoz.com.
Logo sajta simex.it.
logo-kariotakis.com
logo-pneusej.com
nobili.com-logo
strojarstvo-calopek-hr-logo
faresindustries-com-logo
ermo-it
bernardimacchine-it-logo
antoniocarraro-it-logo

Agromehanika AC

Pregledajte celokupnu ponudu u našoj internet prodavnici - u ponudi imamo ulja, filtere i remenje - kako bi vam posao išao glatko.

Ostvarite 10% popusta na online kupovinu!

Pozovite i zakažite servis

Ostvarite 15% popusta!