Explorer Stage V

Explorer Stage V traktor predstavlja ultimativno rešenje za sve vaše poljoprivredne potrebe, pružajući vrhunske performanse, pouzdanost i udobnost.

AGROMEHANIKA AC d.o.o. jedini je ovlašćeni prodavac i serviser proizvodnog programa italijanskog proizvođača traktora „SAME“ za Srbiju.

Cena na upit.

Otkrijte snagu i svestranost traktora Explorer Stage V za vašu poljoprivredu

Explorer Stage V je opremljen najnovijom tehnologijom i inovacijama, koje ga čine idealnim izborom za različite poljoprivredne operacije. Ovaj traktor je posebno dizajniran da se nosi sa zahtevnim terenima i radnim uslovima, obezbeđujući efikasnost i produktivnost u svakoj situaciji.

Sa snažnim motorom i visokim nivoom obrtnog momenta, Explorer Stage V pruža impresivnu snagu i vučnu silu, omogućavajući vam da obavite i najteže zadatke. Bez obzira da li se bavite obradom zemlje, setvom, pripremom terena ili transportom, ovaj traktor će vas podržati sa izuzetnim performansama.

Ovaj traktor je takođe opremljen naprednim sistemima vođenja i upravljanja, koji omogućavaju precizno izvođenje poljoprivrednih operacija. Sa GPS navigacijom, automatizovanim sistemima prskanja i đubrenja, kao i mogućnošću povezivanja sa drugim pametnim tehnologijama, ovaj traktor vam omogućava da postignete najviši nivo preciznosti i efikasnosti u vašem radu.

Pored izvanrednih performansi, Explorer Stage V takođe pruža udobnost i sigurnost za operatera. Prostrana kabina je dizajnirana sa fokusom na ergonomiju i udobnost, obezbeđujući prijatan radni prostor tokom dugih radnih sati. Napredne sigurnosne funkcije, kao što su zaštita od prevrtanja, sistema za zaustavljanje u hitnim situacijama i LED svetla, osiguravaju da radite bezbedno i pouzdano.

Održavanje Explorer Stage V traktora je jednostavno zahvaljujući dostupnosti originalnih rezervnih delova i podršci koju pruža Agromehanika AC. Redovno održavanje traktora će osigurati njegovu dugotrajnost i optimalno funkcionisanje tokom godina.

Traktor utovara kamenje

Investicija u budućnost

Kada kupite Explorer Stage V traktor, investirate u vrhunski poljoprivredni alat koji će vam pružiti dugoročnu vrednost. Sa njegovim impresivnim performansama, naprednim funkcijama i pouzdanošću, ovaj traktor će vam omogućiti da ostvarite izvanredne rezultate u vašem poljoprivrednom poslovanju. Bez obzira da li se bavite velikim poljoprivrednim gazdinstvom ili manjim porodičnim vinogradom, Explorer Stage V će vam pružiti sve potrebne alate i performanse da ostvarite uspeh.

Ne samo da je Explorer Stage V efikasan i pouzdan, već je i prilagodljiv različitim radnim uslovima i zahtevima. Sa širokim izborom priključaka i dodatne opreme, možete prilagoditi traktor svojim specifičnim potrebama. Bilo da vam je potreban priključak za obradu zemlje, sejalica, prskalica ili bilo koji drugi dodatak, ovaj traktor će vam omogućiti da obavite različite zadatke sa lakoćom.

Kvalitet izrade i pouzdanost su ključne karakteristike Explorer Stage V traktora. Ovaj traktor je proizveden sa pažnjom prema detaljima i koriste se najkvalitetniji materijali i komponente. Bez obzira na izazovne uslove rada, možete se osloniti na njega da pruži konstantne performanse i izdržljivost.

Investiranje u Explorer Stage V traktor je investicija u budućnost vašeg voćarstva i vinogradarstva kao i zemljoradnje. Sa njegovom svestranošću, snagom i pouzdanošću, ovaj traktor će vam omogućiti da ostvarite maksimalnu produktivnost i efikasnost, dok istovremeno štitite vaše useve i optimizujete svoje poljoprivredne operacije.

Uverite se sami u sve prednosti i mogućnosti koje nudi Explorer Stage V traktor posetom našoj prodavnici ili kontaktirajte naš tim za više informacija. Budite korak ispred u poljoprivredi uz Explorer Stage V traktor – vaš pouzdan i snažan partner za uspešno poljoprivredno poslovanje.

Uslovi prodaje

Nabavite vrhunski traktor uz povoljne uslove!

Pripremite se na vreme i odaberite najkvalitetniji traktor koji je dostupan na tržištu Srbije.

Kupovina traktora je moguća putem svih poslovnih banaka u Srbiji. Imamo uspešnu saradnju sa bankama koje pružaju povoljne opcije kreditiranja i lizinga.

Ako se odlučite da kupite traktor 3 meseca pre prolećne ili jesenje sezone, možete ostvariti 5% popusta na kupovinu. Samo se prijavite na našu njuzleter listu ispod kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama. Bez brige, nećemo vam slati neželjenu poštu (SPAM).

sdf-logo
same-logo
deutz-fahr-logo
lamborghini-logo
logo_08-dark
Logo sajta martignani.com.
Logo sajta tarimoz.com.
Logo sajta simex.it.
logo-kariotakis.com
logo-pneusej.com
nobili.com-logo
strojarstvo-calopek-hr-logo
faresindustries-com-logo
ermo-it
bernardimacchine-it-logo
antoniocarraro-it-logo

Agromehanika AC

Pregledajte celokupnu ponudu u našoj internet prodavnici - u ponudi imamo ulja, filtere i remenje - kako bi vam posao išao glatko.

Ostvarite 10% popusta na online kupovinu!

Pozovite i zakažite servis

Ostvarite 15% popusta!