Prodaja priključnih mašina

Kod nas možete nabaviti i priključne mašine (plugove, malčere, tanjirače, prikolice, prskalice, mix. prikolice i sejalice).

Pored traktora SAME, u našoj ponudi imamo širok izbor priključnih mašina renomiranih proizvođača Tarimoz, Martignani, Simex i drugih. Naš cilj je da vam pružimo najkvalitetnije priključne mašine koje će vam pomoći u obavljanju različitih poljoprivrednih radova.

Uz priključne mašine, takođe vam pružamo i prodaju originalnih rezervnih delova za traktore iz SDF grupacije. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti delove visokog kvaliteta i pouzdanosti, koji su posebno dizajnirani za vaše traktore.

Pregledajte našu ponudu priključnih mašina i rezervnih delova i pronađite idealne proizvode za vaše poljoprivredne potrebe. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži sve potrebne informacije i podršku prilikom izbora.

Tarimoz, Martignani i Simex

Priključne mašine renomiranih proizvođača Tarimoz, Martignani i Simex predstavljaju vrhunski izbor za vaše poljoprivredne potrebe. Ovi proizvođači su poznati po svojoj dugogodišnjoj tradiciji, visokom kvalitetu i inovativnim rešenjima u poljoprivrednoj mehanizaciji.

Tarimoz je jedan od lidera u proizvodnji priključnih mašina za poljoprivredu. Njihov asortiman obuhvata širok spektar mašina za obradu zemlje, setvospremača, sejalica, prskalica i mnoge druge. Tarimoz se ističe visokim standardima kvaliteta i pouzdanošću svojih proizvoda, što omogućava poljoprivrednicima da postignu izvanredne rezultate u svojim poljima.

Martignani je poznati italijanski proizvođač prskalica i atomizera. Njihove mašine se odlikuju vrhunskom tehnologijom raspršivanja i preciznim dizajnom. Martignani prskalice su namenjene za tretiranje useva i voćnjaka sa velikom efikasnošću i minimalnom potrošnjom sredstava za zaštitu bilja. Njihovi proizvodi su rezultat dugogodišnjeg iskustva i istraživanja u oblasti zaštite bilja.

Simex je još jedan renomirani proizvođač priključnih mašina koji nudi širok spektar proizvoda za poljoprivredu i građevinarstvo. Njihov asortiman obuhvata razne vrste priključnih mašina, kao što su freze, tanjirače, plugovi, kultivatori i druge. Simex se ističe po visokoj performansi, izdržljivosti i pouzdanosti svojih proizvoda. Njihove mašine su dizajnirane da zadovolje potrebe različitih poljoprivrednih operacija, obezbeđujući efikasnost i produktivnost na terenu.

Kupovinom priključnih mašina ovih renomiranih proizvođača, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski kvalitet, pouzdanost i performanse koje će vam pomoći u ostvarivanju uspeha u vašoj poljoprivrednoj proizvodnji. Naša prodavnica nudi širok izbor priključnih mašina ovih brendova, a naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku kako biste izabrali najbolje mašine za vaše specifične potrebe.

Uslovi prodaje

Nabavite najbolji traktor u Srbiji i dobijate popust!

Budite unapred spremni. Odaberite traktor vrhunskog kvaliteta koji je na raspolaganju na srpskom tržištu.

Kupovinu traktora možete obaviti putem svih poslovnih banaka u Srbiji. Imamo uspešnu saradnju sa svim bankama koje vam pružaju povoljne mogućnosti kreditiranja i lizinga.

Ukoliko se odlučite da kupite traktor 3 meseca pre prolećne ili jesenje sezone, očekuje vas popust od 5%. Prijavite se na našu njuzleter listu ispod i ne brinite, nećemo vam slati neželjenu poštu (SPAM).

sdf-logo
same-logo
deutz-fahr-logo
lamborghini-logo
logo_08-dark
Logo sajta martignani.com.
Logo sajta tarimoz.com.
Logo sajta simex.it.
logo-kariotakis.com
logo-pneusej.com
nobili.com-logo
strojarstvo-calopek-hr-logo
faresindustries-com-logo
ermo-it
bernardimacchine-it-logo
antoniocarraro-it-logo

Agromehanika AC

Pregledajte celokupnu ponudu u našoj internet prodavnici - u ponudi imamo ulja, filtere i remenje - kako bi vam posao išao glatko.

Ostvarite 10% popusta na online kupovinu!

Pozovite i zakažite servis

Ostvarite 15% popusta!