Prodaja traktora

Agromehanika AC je ekskluzivni partner i ovlašćeni distributer italijanskog proizvođača traktora SAME za tržište Srbije. Naša ponuda obuhvata širok spektar priključnih mašina kao što su plugovi, malčeri, tanjirače, prikolice, prskalice, mikser prikolice i sejalice, prilagođene za traktore. Takođe, nudimo i originalne rezervne delove iz proizvodnog programa SAME kako bismo obezbedili optimalne performanse i pouzdanost vaših traktora. Posetite našu stranicu i otkrijte najbolje traktore i dodatnu opremu za vaše poljoprivredne potrebe.

SAME traktori – vrhunska poljoprivredna mehanizacija za vaše poslovanje

Agromehanika AC je ponosni ovlašćeni distributer traktora SAME, renomiranog italijanskog proizvođača poljoprivredne mehanizacije. Sa bogatim nasleđem i inovativnim pristupom, SAME traktori predstavljaju sinonim za pouzdanost, kvalitet i naprednu tehnologiju.

Karakteristike koje čine SAME traktore prvim izborom poljoprivrednika širom sveta su:

  1. Snaga i performanse: SAME traktori su poznati po svojoj izuzetnoj snazi i efikasnosti. Bez obzira da li vam je potreban traktor za lakše radove na polju ili za zahtevne terenske uslove, SAME traktori će se izboriti sa svakim izazovom.
  2. Napredna tehnologija: Uz konstantno ulaganje u istraživanje i razvoj, SAME traktori su opremljeni najnovijim tehnološkim inovacijama. Moderni sistemi upravljanja, elektronika, GPS navigacija i automatizacija omogućavaju preciznost, efikasnost i udobnost u radu.
  3. Višestruka upotreba: SAME traktori su prilagođeni različitim poljoprivrednim operacijama. Bilo da se bavite ratarstvom, voćarstvom, vinogradarstvom ili drugim granama poljoprivrede, pronaći ćete traktor koji odgovara vašim specifičnim potrebama.
  4. Izdržljivost i pouzdanost: SAME traktori su konstruisani da izdrže dugotrajnu upotrebu u zahtevnim uslovima. Visokokvalitetni materijali, robustna konstrukcija i precizna izrada garantuju dug vek trajanja i minimalne kvarove.
  5. Servis i podrška: Kao ovlašćeni distributer SAME traktora, Agromehanika AC pruža sveobuhvatnu podršku svojim kupcima. Naš stručni tim servisera osposobljen je za održavanje, popravke i servisiranje SAME traktora, obezbeđujući vam pouzdanu podršku i brigu o vašoj mehanizaciji.

Odabir SAME traktora znači ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju koja će vam doneti sigurnost, produktivnost i maksimalne rezultate. Naša ponuda obuhvata različite modele i konfiguracije traktora kako bismo zadovoljili specifične potrebe svakog poljoprivrednika.
Ne čekajte, istražite našu ponudu SAME traktora i pridružite se brojnim zadovoljnim kupcima koji već uživaju.

SAME traktori kod AGROMEHANIKA AC

Kompanija SAME je jedan od pionira u industriji poljoprivredne mehanizacije, koja je kroz svoje traktore i beskrajne inovacije pomogla u modernizaciji sveta poljoprivrede. Ova renomirana kompanija ima bogatu istoriju i dokazanu reputaciju u pružanju visokokvalitetnih i pouzdanih traktora.

Svaki model SAME traktora nosi sa sobom obeležje modernosti, efikasnosti, robustnosti i kvaliteta. Tehnička izvrsnost i inovacije integrisane u svaki traktor SAME garantuju optimalne performanse i dugotrajnu izdržljivost. Bezbednost je takođe od ključne važnosti, a SAME traktori su konstruisani sa visokim standardima bezbednosti kako bi pružili zaštitu i sigurnost farmerima u njihovim radnim okruženjima.

SAME traktori su vredni i neumorni partneri svim poljoprivrednicima. Sa svojom pouzdanošću, izdržljivošću i efikasnošću, ovi traktori su postali simbol poverenja za čitave generacije farmera širom sveta. Bez obzira na izazove sa kojima se suočavaju, SAME traktori su uvek spremni da odgovore na zahteve poljoprivrede, bilo da je reč o obradi zemlje, transportu, košenju ili drugim poljoprivrednim aktivnostima.

SAME traktori ne samo da pružaju pouzdanu i snažnu poljoprivrednu mehanizaciju, već su i sinonim za visok kvalitet, naprednu tehnologiju i efikasnost. Njihova prisutnost u poljoprivrednoj industriji je od vitalnog značaja za postizanje boljih rezultata, povećanje prinosa i optimizaciju radnih procesa.

Pridružite se čitavom svetu farmera koji su već iskusili sve prednosti i benefite koje SAME traktori donose. Uverite se u snagu, pouzdanost i izvrsnost ovih traktora koji su postali priznat simbol inovacije i napretka u poljoprivrednoj mehanizaciji. SAME traktori su tu da vam pomognu da ostvarite vaše poljoprivredne ciljeve i osiguraju uspešnu budućnost vašeg poslovanja.

Frutteto Stage V

Cena na upit.

Dorado Stage V

Cena na upit.

Explorer Stage V

Cena na upit.

Uslovi prodaje

Povoljni uslovi za kupovinu na vreme! Najbolji traktori na srpskom tržištu!

Iskoristite prednosti pravovremene pripreme. Odaberite vrhunski traktor na srpskom tržištu.
Kupovina traktora moguća je putem svih poslovnih banaka u Srbiji. U saradnji smo sa svim bankama koje pružaju povoljne uslove kreditiranja i lizinga.

Za kupovinu traktora 3 meseca pre prolećne ili jesenje sezone, ostvarujete dodatnih 5% popusta. Prijavite se na našu njuzleter listu ispod i budite u toku sa najnovijim ponudama. Nema slanja neželjene pošte (SPAM).

sdf-logo
same-logo
deutz-fahr-logo
lamborghini-logo
logo_08-dark
Logo sajta martignani.com.
Logo sajta tarimoz.com.
Logo sajta simex.it.
logo-kariotakis.com
logo-pneusej.com
nobili.com-logo
strojarstvo-calopek-hr-logo
faresindustries-com-logo
ermo-it
bernardimacchine-it-logo
antoniocarraro-it-logo

Agromehanika AC

Pregledajte celokupnu ponudu u našoj internet prodavnici - u ponudi imamo ulja, filtere i remenje - kako bi vam posao išao glatko.

Ostvarite 10% popusta na online kupovinu!

Pozovite i zakažite servis

Ostvarite 15% popusta!