O nama | Agromehanika

Kompanija Agromehanika AC osnovana je 2001. Od svog osnivanja do danas profilisala se kao ponuđač kvalitetne poljoprivredne opreme renomiranih proizvođača. Uz prodaju opreme, nudi i delove kao i servis za opremu.
Naročito bismo izdvojili uvoz i distribuciju traktora brenda Same, kao i distribuciju originalnih ulja i rezervnih delova za traktore iz SDF grupacije, gde vam u svakom trenutku možemo ponuditi rezervni deo za Same, Deutz-Fahr, Lamborghini ili Hurlimann traktor. Raspolažemo velikim lagerom rezervnih delova što smanjuje vreme čekanja na iste, a u slučaju takve potrebe rokovi dostave su izuzetno kratki.
Pored svega navedenog posedujemo i sopstveni stručni servis za traktore iz SDF grupacije koji je opremljen i osposobljen za sve vrste popravki.

Traktori

Agromehanika AC se dugi niz godina bavi uvozom i distribucijom traktora brenda SAME na teritoriji Srbije.

Osim toga bavimo se i prodajom originalnih rezervnih delova za traktore SDF grupacije u koje spadaju brendovi SAME, Deutz-Fahr, Lamborghini i Hurlimann.

Rezervni delovi

Posedujemo sopstveni lager rezervnih delova, kao i izuzetno kratke rokove isporuke iz centralnih skladišta u Evropi.

Osim originalnih rezervnih delova u ponudi imamo i originalna SDF ulja i maziva, kao i ulja i maziva iz Shell programa po konkurentnim cenama. U susret kupcima vršimo i dostavu na teritoriji Srbije.

Agromehanika AC servis – Vaš pouzdan partner za održavanje i popravku poljoprivredne mehanizacije!

Naša kompanija ne samo da se bavi distribucijom delova, već smo takođe opremljeni i sopstvenim servisom koji je osposobljen da pruži najkvalitetnije usluge održavanja i popravke vaših traktora. Naš servisni tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom, najsavremenijim obukama i bogatim znanjem.

Osoblje servisa Agromehanika AC prošlo je obuku u fabrici SAME, u italijanskom gradu Treviglio, pod vođstvom eminentnih stručnjaka. To nam omogućava da pružimo vrhunsku uslugu za SAME traktore, priključne mašine i Bobcat mašine.

Naš servis je opremljen najsavremenijom dijagnostičkom opremom koja nam omogućava precizno utvrđivanje kvara i proveru stanja sistema. Bez obzira na složenost problema, naš tim će efikasno pristupiti rešavanju i pružiti vam optimalno rešenje.

Posebno se ponosimo našim aparatom za reparaciju i punjenje sistema za klimatizaciju na traktorima svih proizvođača. Obezbeđujemo stručnu uslugu održavanja i popravke klima uređaja kako bismo vam omogućili udobnost tokom rada na polju.

Sa Agromehanika AC servisom, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunsku podršku za održavanje i popravku vaše poljoprivredne mehanizacije. Kontaktirajte nas danas kako bismo se pobrinuli za vaše potrebe i omogućili vam nesmetan rad vaše opreme!

Izlazak na teren – Pružamo brzu i efikasnu podršku direktno na vašem polju!

Glavna prednost našeg servisa je mobilnost. Kada nas pozovete, naš tim servisera odmah izlazi na teren kako bi otklonio kvarove i nedostatke na licu mesta. Bez obzira na lokaciju vašeg polja, možete se osloniti na nas da pružimo hitnu intervenciju i obezbedimo da vaša mehanizacija brzo bude ponovno u funkciji.

Naši stručnjaci su opremljeni svim potrebnim alatima, dijagnostičkom opremom i rezervnim delovima kako bi pružili efikasnu uslugu popravke na licu mesta. Bilo da je u pitanju problem sa motorom, hidraulikom ili elektronikom, naš tim će pažljivo pregledati i rešiti svaki kvar kako biste mogli nastaviti sa radom bez gubitka dragocenog vremena.

U slučaju težih kvarova na mašinama, koje zahtevaju dodatne resurse ili specifične alate, vršimo transport mašina u naše prostorije u Novom Sadu. Naša radionica je opremljena svim potrebnim resursima i stručnjacima koji će se posvetiti kompleksnim popravkama kako bi vaša mehanizacija bila obnovljena i spremna za novu sezonu. 

Neka naša mobilnost bude vaša prednost! Bez obzira na vrstu kvara ili lokaciju, Agromehanika AC servis će vam pružiti hitnu podršku i efikasno rešenje. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da se brinemo o vašim potrebama na terenu!

Serviseri – Stručnjaci na koje se možete osloniti!

Naš tim servisera je ključna karika u pružanju vrhunske usluge održavanja, popravke i servisiranja traktora. Sa dugogodišnjim radnim iskustvom i stručnošću, naši serviseri su obučeni da se suoče sa različitim izazovima i pruže pouzdano rešenje za vašu mehanizaciju.

Naša servisna služba se sastoji od tri servisera koji zajedno pokrivaju sve potrebe održavanja i popravke. Svaki serviser donosi jedinstvenu ekspertizu i znanje u oblasti traktora. Spremni su da pruže profesionalnu podršku i efikasno reše svaki problem koji se javi.

Bilo da je potrebno rutinsko održavanje, popravka kvara ili redovni servis, naši serviseri su tu da vam pomognu. Pouzdajte se u njihovu stručnost i brzu reakciju kako biste imali sigurnost da vaša mehanizacija radi optimalno.

Naša misija je da vam pružimo kompletnu podršku i uslugu servisiranja kako biste ostvarili najbolje performanse vašeg traktora. Bez obzira na model ili proizvođača, naši serviseri su dobro upoznati sa različitim vrstama mašinama i spremni su da se posvete vašem zadatku.

Sa Agromehanika AC servisom, imate tim stručnjaka na vašoj strani. Kontaktirajte nas i dozvolite nam da se pobrinemo za vašu mehanizaciju kako biste mogli da se fokusirate na vašu poljoprivrednu delatnost.

Uslovi prodaje

Spremite se na vreme i osigurajte najbolji traktor za vaše poljoprivredne potrebe!

Agromehanika AC vam nudi širok izbor najkvalitetnijih traktora na tržištu Srbije. Bez obzira da li vam je potreban manji traktor za voćnjake i vinograde ili veći traktor za poljoprivredne radove, kod nas ćete pronaći idealno rešenje.

Kako bismo vam olakšali finansijski aspekt, sarađujemo sa svim poslovnim bankama u Srbiji koje pružaju povoljne uslove kreditiranja i kupovine na lizing. Naš tim će vam pružiti svu neophodnu podršku i asistenciju u procesu apliciranja za kredit ili lizing, kako biste mogli da ostvarite svoje planove uz povoljne uslove.

Takođe, želimo da nagradimo vašu ranu odluku. Ukoliko kupite traktor 3 meseca pre prolećne ili jesenje sezone, ostvarujete 5% popusta na kupovinu. Prijavite se na našu njuzleter listu ispod i budite prvi koji će saznati o našim posebnim ponudama i novitetima. Obećavamo da nećemo slati neželjene poruke (spam), već samo relevantne informacije i povoljnosti koje su namenjene našim klijentima.

Agromehanika AC je tu da vam pruži vrhunsku podršku u nabavci najboljeg traktora za vaše potrebe. Ne čekajte, već se pripremite na vreme i ostvarite svoje poljoprivredne ciljeve uz naše pouzdane traktore.

Prodaja traktora

Prodaja rezervnih delova

Kod nas možete nabaviti sve originalne rezervne delove za traktore i priključne mašine koje imamo u ponudi.

sdf-logo
same-logo
deutz-fahr-logo
lamborghini-logo
logo_08-dark
Logo sajta martignani.com.
Logo sajta tarimoz.com.
Logo sajta simex.it.
logo-kariotakis.com
logo-pneusej.com
nobili.com-logo
strojarstvo-calopek-hr-logo
faresindustries-com-logo
ermo-it
bernardimacchine-it-logo
antoniocarraro-it-logo

Agromehanika AC

Pregledajte celokupnu ponudu u našoj internet prodavnici - u ponudi imamo ulja, filtere i remenje - kako bi vam posao išao glatko.

Ostvarite 10% popusta na online kupovinu!

Pozovite i zakažite servis

Ostvarite 15% popusta!